Skip links
Inhoud

Algemene voorwaarden

De kleine lettertjes van Dichtblij

Dichtblij wil zo transparant mogelijk werken. Algemene voorwaarden (de kleine lettertjes) passen hier eigenlijk niet bij. In het economisch verkeer in Nederland ontkom je echter niet aan het opstellen van algemene voorwaarden. Hier kun je de algemene voorwaarden downloaden.

De dienstverlening van Dichtblij:

Werkgevers worden lid voor EUR 95,- exclusief BTW per jaar per vestiging. Alle dienstverlening (het werkgeverprofiel op de site, een volledig dashboard voor werkgevers, alle oplossingen om personeel te werven, personeel aan te bevelen aan collega's etc.) kan vervolgens kosteloos en onbeperkt gebruikt worden.

Werkzoekenden kunnen gratis een profiel aanmaken op Dichtblij. Dit profiel heb je nodig om 'dichtblijer' (= volger) te worden van een werkgever, zodat je met voorrang opdrachten en vacatures van die werkgever ontvangt. Dichtblij stelt deze persoonsgevens niet beschikbaar aan deze werkgevers. De werkgevers, die je volgt, zien alleen het aantal 'dichtblijers'. Je besluit zelf je gegevens beschikbaar te stellen, op het moment dat je solliciteert op een passend aanbod van de betreffende werkgever.