Skip links
Inhoud

Over ons

Dichtblij voor werkzoekenden

Dichtblij is oorspronkelijk begonnen als wervingsplatform om lokale werkzoekenden en werkgevers dichter bij elkaar te brengen. Wist u dat bijna 7 op de 10 Nederlanders niet in hun eigen woonplaats werken en gemiddeld 22 km reizen om op het werk te komen? Medewerkers om de hoek blijken echter loyaler, gezonder én zorgen voor minder reiskosten. Bovendien is het beter voor het milieu en verminderen we de files. 
Veel mensen willen dichter bij huis werken, maar kunnen die baan vaak niet vinden. Dat is onze belangrijkste drijfveer geweest om enige jaren geleden te starten met het wervingsplatform.

Dichtblij voor bedrijvenverenigingen

Sinds 2016 richt Dichtblij zich in toenemende mate op het beschikbaar stellen van software voor bedrijvenverenigingen. Dichtblij heeft een uniek en innovatief “HR-platform” ontwikkeld dat op een transparante manier boventalligen en tekorten op de regionale arbeidsmarkt in beeld brengt. Door online en offline samen te werken kunnen leden eenvoudig onderling personeel uitwisselen, zodat we medewerkers inzetbaar kunnen houden voor de arbeidsmarkt.