Skip links
Inhoud

Klantcase G4S

G4S maakt ieders woon-, werk- en leefomgeving veiliger als marktleider in veiligheids- en beveiligingsoplossingen. Henriet Francisco is mobiliteitsconsultant.

Duurzaam inzetbaar houden van medewerkers is een belangrijke uitdaging 

“Beveiliging is onze corebusiness. Vaal zijn dit functies met een behoorlijke fysieke belasting Een van onze belangrijkste personele uitdagingen is om minder fitte medewerkers te herplaatsen op functies die een lichte fysieke belastbaarheid hebben. Dan hebben we het vooral over licht administratief- of receptiewerk zonder beveiligingstaken. Vaak lukt dat binnen G4S, maar soms ook niet. Dan is het fijn om over een goed netwerk te beschikken met een grote verscheidenheid van bedrijven. VAZO aan het WERK! biedt dit netwerk en dat vergroot de kans op een match”. Zo hebben we recentelijk een bemiddeling gerealiseerd tussen een van onze waarde transporteurs en TKB creditmanagement, een van onze collega-bedrijfsleden binnen VAZO aan het WRRK! 

“Wij hebben inmiddels de eerste vacatures op dichtblij.nl geplaatst. Dat is voor ons heel makkelijk omdat we onze vacatures sinds kort automatisch kunnen koppelen, waardoor we een vacature maar een keer hoeven op te voeren."

“Ik ben erg blij zijn we met Helpdesk, die VAZO aan het WERK! biedt. De software is van erg gebruiksvriendelijk is. We hebben daarom niet heel veel vragen, maar als we deze wel hebben, dan werkt dat goed en vindt er een vlotte opvolging van zaken plaats”.

Overige klantcases VAZO aan het werk: