Skip links
Inhoud

Klantcase Holiday Inn

Op 19 mei 2014 werd het 4 sterrenhotel Holiday Inn Amsterdam - Arena Towers geopend met 120 kamers, 17 etages en 1000m² aan vergaderruimte. Pien Niemeijer is als Human Resources Executive van o.a. Holiday Inn – Arena Towers nauw betrokken bij het uit de markt halen van gekwalificeerd personeel.

“Wat de doorslag heeft gegeven om lid te worden van VAZO aan het WERK is dat het via dichtblij.nl een brug slaat naar de ca. 80.000 inwoners van Amsterdam Zuidoost, waaronder een groot aantal werkzoekenden. Voor ons is het vooral vanwege onregelmatige werktijden immers aantrekkelijk als medewerkers om de hoek wonen.”.

“VAZO aan het WERK! is een netwerk met veel verschillende bedrijven uit een groot aantal branches. Eigenlijk vormen we met elkaar een grote interne arbeidsmarkt met een grote diversiteit aan bedrijven, die onderling verbinding maken. Omdat het ons vooral gaat om attitude, kunnen daar voor ons interessante kandidaten tussen zitten, ook al komen ze uit de financiële dienstverlening. De skills kunnen we hen wel leren”.

Overige klantcases VAZO aan het werk: