Skip links
Inhoud

Klantcase Sandd

SANDD is een uniek Nederlands bedrijf. Sinds de oprichting in 1999 is het bedrijf met succes de concurrentie op de postmarkt aangegaan.

Sandd staat voor Sort and Deliver. Ze bezorgen geadresseerd drukwerk zoals brieven, direct mail en magazines voor onder meer de overheid, banken en uitgeverijen. Er werken 19.380 medewerkers die ruim 660 miljoen poststukken per jaar voor ruim 2.000 klanten sorteren. Sandd heeft in Nederland een marktaandeel van ca. 24%.

SANDD VULT VACATURES IN! 

Het aantal vacatures op VAZO aan het WERK! stijgt gestaag en steeds meer werkzoekenden vinden hun weg naar dit digitale arbeidsplatform. Gert Jan Huisman, Site Manager bij Sandd BV, maakte gebruik van VAZO aan het WERK! Hij deelt graag zijn ervaringen: 'Ik plaatste een vacature omdat we op zoek zijn naar een chauffeur. Het verbaasde me hoeveel reacties we kregen en hoe goed de kandidaten bij het profiel aansluiten! Intussen hebben we de functie effectief ingevuld. Op dezelfde manier vonden we ook een Coördinator Bezorging voor 36 uur p/w'.

Overige klantcases VAZO aan het werk: