Skip links
Inhoud

De werk-community voor werkgevers

Dichtblij voor werkgevers

Met Dichtblij eenvoudig op zoek naar een medewerker bij u om de hoek!

Op zoek naar een medewerker om de hoek  

Als werkgever kunt u via Dichtblij eenvoudig vacatures, opdrachten en stageplaatsen kenbaar maken aan lokale werkzoekenden. Bovendien bent u met een eigen bedrijfsprofiel altijd zichtbaar. Zo kunnen werkzoekenden bij u om de hoek zich eenvoudig aanmelden en bij passend werkaanbod reageren.

Bijna 7 op de 10 Nederlanders werken niet in hun eigen woonplaats en reizen gemiddeld 22 km om op het werk te komen. Medewerkers om de hoek blijken echter loyaler, gezonder én zorgen voor minder reiskosten. Veel mensen willen dichter bij huis werken, maar kunnen die baan vaak niet vinden.

Dichtblij maakt het zoeken van werk én personeel dichter bij huis een stuk makkelijker. Meld uw bedrijf aan, dan is uw vacature, opdracht of stageplaats zichtbaar voor werkzoekenden die in de nabije omgeving wonen. Meer dan 400 werkgevers gingen u voor, dus meld u snel aan!

De voordelen van Dichtblij

  • Creëer uw eigen kweekvijver met potentiële medewerkers uit de buurt;
  • U beschikt over een overzichtelijk dashboard met de volledige vacaturehistorie. Zo zet u bijvoorbeeld eerder gebruikte vacatures eenvoudig online;
  • Medewerkers uit de buurt zijn loyaler, gezonder en voordeliger.

Ook een vacature plaatsen op Dichtblij? Meld u dan nu aan en betaal slechts EUR 95,- U mag dan een jaar lang een onbeperkt aantal vacatures, opdrachten of stageplaatsen online zetten.

Het plaatsen van vacatures is geheel gratis voor werkgevers die het RecruitAnywhere FreePackage afnemen bij RecruitmentTechnologies.