Skip links
Inhoud

DTZ Zadelhoff

in Amsterdam

  • Tell a friend

Ik word dichtblijer van DTZ Zadelhoff.

Branche
Bouw, vastgoed en infra, Specialistische dienstverlening
Opgericht op
1 januari 1968
Aantal werknemers
250 tot 500
Gemiddelde leeftijd
35

Wat doet DTZ Zadelhoff?

Als marktleider van Nederland in vastgoedadvies, zijn we ons ervan bewust wat er van ons wordt verwacht. Wij blinken uit binnen ons vakgebied en weten wat er speelt in de markt.

Ons team van ervaren specialisten staat middenin de markt en is continu bezig om nieuwe oplossingen te ontwikkelen en bestaande te verbeteren. Alleen zo kunnen wij het beste resultaat voor onze opdrachtgevers blijven garanderen.

Onze dienstverlening bestaat uit advies, makelaardij en beheer in commercieel vastgoed. We zijn met ruim 10.000 medewerkers wereldwijd actief in 43 landen en hebben kantoren tot op regionaal niveau. In Nederland hebben we kantoren in maar liefst 12 steden.

Wat maakt werken bij DTZ Zadelhoff leuk?

We vinden het belangrijk om op een professionele manier naar buiten toe te treden, intern is de sfeer informeel, laagdrempelig en teamgericht. Natuurlijk geldt bij ons 'voor wat, hoort wat'. Uitzonderlijke prestaties worden uitstekend beloond. Wij bieden een marktconform pakket aan arbeidsvoorwaarden aan. Naast een goed salaris behoren onder andere een winstdeling, een auto van de zaak voor de commerciele medewerkers, een goede pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en een tegemoetkoming in de studiekosten tot de arbeidsvoorwaarden.

Als marktleider heeft DTZ Zadelhoff jou dus veel te bieden en sta je zelf aan het roer van jouw succes.

Interesse in een carriere bij DTZ Zadelhoff? Kom in ons netwerk, word dichtblijer van ons en je ontvangt passende vacatures, zodra we deze hebben! 

Vacatures van DTZ Zadelhoff

Helaas, er staan op dit moment geen actuele vacatures van DTZ Zadelhoff op dichtblij.

Ik word dichtblijer van DTZ Zadelhoff en ontvang toekomstige vacatures van DTZ Zadelhoff in mijn mailbox!

Adres

Parnassusweg 803
1082 LZ Amsterdam
020 664 46 44
www.dtz.nl/nl/werken-bij
humanresources@dtz.nl
Toon in Google Maps