Skip links
Inhoud

Amsterdam UMC, locatie AMC

in Amsterdam

 • Tell a friend

Ik word volger van Amsterdam UMC, locatie AMC.

Branche
Gezondheidzorg/Welzijn
Aantal werknemers
vanaf 1000
Gemiddelde leeftijd
45

Wat doet Amsterdam UMC, locatie AMC?

AMC en VUmc bundelen de krachten.
Samen bouwen we aan een samenleving waarin ziekten worden voorkomen en patiënten worden genezen. Samen zijn we er als de aandoening bijzonder is en de behandeling complex. Samen leiden we de beste artsen en verpleegkundigen op. Samen doen we internationaal mee aan de top van het wetenschappelijk onderzoek en maken we medische doorbraken beschikbaar voor zo veel mogelijk mensen. Samen reiken we de hand aan de Amsterdamse regio, en aan iedereen die met ons gezond leven wil bevorderen en hoge kwaliteit van zorg wil leveren.
Samen kunnen we dat zo veel beter dan alleen.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijamc.nl

Wat maakt werken bij Amsterdam UMC, locatie AMC leuk?

We bundelen onze krachten
Na een intensieve voorbereiding werken we AMC en VUmc, vanaf 7 juni samen onder de gezamenlijke naam: Amsterdam UMC. Voor onze patiënten en bezoekers verandert er voorlopig nog niets. Iedereen blijft van harte welkom op onze twee locaties, AMC en VUmc. Onze medewerkers zullen echter als eerste gaan merken dat we nu, meer dan ooit tevoren, samenwerken vanaf twee hoofdlocaties.

Veranderingen brengen kansen
De komende jaren zullen er wat veranderingen komen. Bepaalde specialismen, poliklinieken en verpleegafdelingen zullen gaan verhuizen van de locatie AMC naar VUmc, en andersom. Waar nieuwe afdelingen gevormd gaan worden, ontstaan kansen om ons werk nog beter te organiseren. Goede zorg is teamwerk. Tussen artsen en verpleegkundigen, receptionisten en beveiligers, voedingsassistenten, koks, onderzoekers en administratief medewerkers: iedereen draagt een steentje bij.

  Alles draait om de patiënt
  Alles draait om de patiënt. Altijd. Bij alles wat we doen vragen we ons af wat de patiënt eraan heeft en wat de patiënt ervan vindt. De inbreng van de patiënt zelf, verbetert de zorg. En met ons onderzoek maken we innovaties mogelijk waarvan de patiënt profiteert. Zelfs als hij of zij nog geen patiënt is. Voorkomen is immers nog altijd beter dan genezen.

  Samen beter
  In Amsterdam UMC zijn er volop kansen voor iedereen die gelooft in ‘samen’. Onze ambities worden waargemaakt door hardwerkende collega’s in alle lagen van onze organisatie. We koesteren bijvoorbeeld collega’s die initiatief durven te nemen. Die nieuwsgierig zijn naar de patiënt en naar zijn of haar beleving van zorg en gezondheid. Maar bovenal voelen we het als onze plicht om zorgzaam te ze zijn: voor de patiënt én voor elkaar.

  Adres

  Meibergdreef 9
  1105 AZ Amsterdam
  020 566 52 31
  www.werkenbijamc.nl
  recruitment@amc.nl
  Toon in Google Maps