Skip links
Inhoud

Amsterdam UMC, locatie AMC

in Amsterdam

  • Tell a friend

Ik word volger van Amsterdam UMC, locatie AMC.

Branche
Gezondheidzorg/Welzijn
Aantal werknemers
vanaf 1000
Gemiddelde leeftijd
45

Wat doet Amsterdam UMC, locatie AMC?

Amsterdam UMC bestaat uit locatie AMC en locatie Vumc. In Amsterdam UMC werken meer dan 17.000 professionals aan goede en toegankelijke zorg. Voor nu, en voor de komende generaties. Jaarlijks behandelen we ruim 350.000 patiënten op onze beide locaties. Voorop staan onze ambities om maatschappelijk zoveel mogelijk waarde toe te voegen en de kans te benutten om de beste te worden. Niet alleen in Nederland, maar ook internationaal.

In Amsterdam UMC werken we samen aan academische patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs & opleidingen. We willen onze patiënten het allerbeste bieden wat de moderne geneeskunde kan bereiken. Daarbij gaan we bij voorkeur uit van wetenschap die we binnen eigen  onderzoekszwaartepunten hebben ontwikkeld en waarin we internationaal excelleren. Onze studenten leiden we zodanig op dat zij de komende decennia in staat zijn de allerbeste gezondheidszorg te leveren of een bijdrage leveren aan wetenschap op topniveau.

Kijk voor meer informatie op Vacatures Amsterdam UMC - Zorg, Onderwijs, Onderzoek en Research - Amsterdam UMC

Wat maakt werken bij Amsterdam UMC, locatie AMC leuk?

De mens staat centraal. Niet alleen bij de zorg die we leveren, maar ook in onze organisatie. We investeren in werkplezier door mensen te inspireren. We kijken naar onze collega’s en studenten: wie zijn zij, wat zijn hun drijfveren en hoe kunnen we hen ondersteunen in de ontwikkeling. Daarom zijn er volop kansen voor iedereen in alle lagen van onze organisatie. Voor mensen die nieuwsgierig zijn naar de patiënt en diens beleving van zorg en gezondheid. Voor mensen die initiatief nemen en in veranderingen nieuwe kansen zien. Voor mensen met ondernemingszin, eigengereidheid en het lef om waar nodig risico te nemen en tegen de stroom in te roeien. Word deel van iets groots, iets bijzonders.

Adres

Meibergdreef 9
1105 AZ Amsterdam
werkenbij.amsterdamumc.org
recruitment@amsterdamumc.nl
Toon in Google Maps